2.10.09

Lørdag morgen og hodet er slått på...

I natt sov Hannah i sin egen seng heeeeele natten og takk gud for det. Endelig en hel natt sammenhengende søvn! Man lærer virkelig å sette pris på de små tingene i livet når man blir eldre altså....

I dag skal familien banan i svømmehallen i Tønsberg for første gang. Håkon gleder seg som bare den og kom inn til meg kl 7 i dag med Spiderman-trunksa og var så overklar for å reise i hallen. Ble dog noe skuffet da han forsto det ikke sto på timeplanen riktig enda.
Så i kveld skal jeg på fest. Vet liksom ikke om jeg skal glede meg eller grue meg jeg ehehhe. Blir veldig koselig å være sammen med jentene og om formen kommer slik den gjorde sist vi hadde lagfest, ja da blir det sjov. Men faren for at jeg i stedet blir ekstremt trøtt og kjip er der så absolutt.... Men jeg skal gjøre en innsats;o) Er liksom ikke så ofte på fest....og liker ikke alkohol egentlig heller. Hehe....jo drikke skal jeg;o)

Jeg leser en god del blogger, både kjente og mindre kjente, og det som i det siste har opprørt meg mye er hvordan folk kan tillate seg å rett og slett mobbe andre.
Dette skal jeg lage et innlegg på etterpå, men nå skal supermom lage havregrøt til sine søte små<3

7 kommentarer:

 1. Kos deg masse på fest i kveld! Håper dere kan komme på Halloweenfest hos oss 31. oktober! MED alkohol ;)

  SvarSlett
 2. kos dere i svømmelhallen!!! ;)

  Hehe, jeg er heller ikke å begeistret for alkohol, men må man så må man...hehe;) Begynner å like hvitvin godt da! Gleder meg faktisk til jeg kan ta meg et glass igjen... kan du tenke deg sørlandssommer og reker uten et glass hvitvin!!

  SvarSlett
 3. Så bra! Håpet dere koste dere i svømmerhallen!

  SvarSlett
 4. jeg utfordrer deg:)
  1. Gå inn på Mine Bilder-mappen. 2. Velg den 4. eller 7. mappen. 3. Finn fram det 4. eller 7. bildet. 4. Sett inn bildet i et innlegg, og skriv litt om det. 5. Utfordre 7 nye, legg ut en link til dem du utforderer, og gi beskjed om utfordringen til dem

  SvarSlett
 5. Hei hei =)

  Håper du har en fin tirsdag, lenge siden sist! Jeg har vært så travel at jeg har ikke fått sjekket ut om det går an å kommentere siden jeg gav deg beskjed Krysser fingrene for at denne kommer gjennom da!

  Stor klem!

  SvarSlett
 6. Hei, du! Jeg prøver å legge igjen en kommentar, igjen...har prøvd flere ganger før, men...

  Jeg fant nemlig akkurat ut at vi har noen felle kjente, Schiller-gutta - hehe - artig :)

  Ha en fantastisk dag og kveld! :)

  SvarSlett
 7. Oi, nå gikk det å legge igjen kommentar også :) Da blir det litt morsommere å lese bloggen din også :)

  SvarSlett