24.8.09

Endringene kommer nok ikke med det første....

Men den som venter på noe godt venter ei forgjeves...
Over 15oo søkere på skolenda gitt. Hrmf...det er min flaks i et nøtteskall vil jeg våge påstå.
Jeg har ikke erfaring fra fengsel, er ikke den sterkeste i klassen og har ikke de beste oppnådde karakterer så at jeg kommer inn på neste kull er ekstremt(!!) tvilsomt. Svar vil foreligge i uke 39 og med min tålmodighet føles det som en evighet til!!
Men jeg får se det positive i det; jeg kommer ikke bare til å klare kravene neste år, men jeg kommer til å naile dem!!! Jeg går for ikke mindre enn full pott så nå skal jeg ligge i hardtrening i ett år....you bet!
Når jeg først har bestemt meg for noe skal det gjennomføres, og dette er noe jeg virkelig VIL, SKAL og MÅ gjennomføre. Har aldri før hatt en så intens følelse på at noe er riktig for meg før med unntak av mitt valg av mann hehe

Men det var et lite drawback at det var 1500 søkere altså...det må jeg innrømme.....

13 kommentarer:

 1. Fy søren som moro Anette....Det hadde du passet så bra til vettu. IKKE gi deg!

  SvarSlett
 2. Stå på Anette. Du vet at du kan oppnå det du vil :o)

  SvarSlett
 3. Ja det er så spennende Hege!! har hatt lyst til det i 10 år, men valgte feil da det sto mellom lærerskolen og fengselsskolen....typisk nok...
  Ja kjære K, jeg vet jeg kan og jeg vil og det kommer til å skje. Men trolig ikke dette året hehe....

  SvarSlett
 4. Ikke ta sorgene på forskudd, de prioriterer kvinner og omsorgspersoner. Det er kjempepositivt for søknaden din at du er gift og mamma skal du se!

  SvarSlett
 5. U go girl! Klart du kommer inn...viktig med humor innenfor murene, og hvilken fengslesbetjent kan slå din humor og humør??
  Jeg bare spør!! ;)
  Tusen takk for sangen, HERLIG!! <3
  (OBS! Linken du legger ved funker ikke...og det er så tungvint når du er her.. :( )
  Kom tilbake da vel, når funker det faktisk veldig bra!! :D
  Superdupernattaklem Robban - tha old'man!! :P

  SvarSlett
 6. Leste du innlegget hun skreiv? Ser virkelig ikke sånn ut.. Hun skreiv om damer som drikker seg møkings og er alt for høylytte på en restaurant.. Det er upassende..

  Støtter helt klart mødre og sånt som vil ut og ha det gøy.. Ser ikke noe problem i det, men finn rette plassen, en bar eller et utested. Hvis man føler seg for gammel til å drikke på bar eller utested, så er man jaggumeg for gammel til å drikke og, for det er der man skal gjøre det.. Jeg har sittet på restaurant og iritert meg grønn over høylytte fulle damer som viser null respekt fordi de "fortjener" å ha det gøy osv..

  Jeg tråkker ikke på noen. Men nei, jeg har ikke barn hus hund og mann, eller jo, jeg har hund. Men anyway! Jeg har rett til å ha mine meninger, meninger som en 20 åring, når jeg er 25 mener jeg nok noe annet og samme når jeg er 31. Du synes sikkert 18 åringer som snøvler bortover gata er like teite som jeg synes damer som snøvler i restauranter er teite.. See?
  Men hvis jeg fornærmet deg, så beklager jeg.. Men jeg har bare egne meninger..

  SvarSlett
 7. Men det er hennes blogg! Hun henger ikke ut noen direkte! Hun sier sin mening om en steriotype.. Akkuratt som å si at folk med briller er smarte og folk med naglebelter er satanister... Hun må jo få lov til å ha sin egen mening om en steriotype om hun vil det.. Sålenge hun ikke mobber noen og gjør det på sin egen blogg så spiller det vel ingen rolle..
  De som rakker ned på henne, rakker ned på henne.. Ikke den typen jente hun er, eller den båsen hun settes inn i. Men selve jenta. Og de gjør det ikke på sin egen blogg, de gjør det på hennes!

  Det er feil, og det håper jeg du og ser..

  SvarSlett
 8. Jeg er med litt sånn halvveis over. Husker ikke den nye adressen din i hodet, så må liksom gå via den gamle bloggen enda ;)

  SvarSlett
 9. Heisann,
  Visste det var noe kjent når jeg så headeren din.....datterenmin har lik kjole som deg;)))))
  Krysser fingrene for deg og fengselsskolen. Lykke til og god helg;)

  Anita

  SvarSlett
 10. som du sier, om ikke i år, så ja, kanskje neste år, stå på:) kjempe spennende valg du har gjort, vil si jeg misunner deg litt der.. Men for meg står det på tid og økonomi... Men jeg er enda sååå ung, så jeg tar det med ro;)

  Ånei, har ikke glemt deg.. Men har nesten ikke hatt tid til min egen blogg de siste mnd,, litt synd. men tida strekker ikke til dessverre..

  SvarSlett
 11. Dårlig med blogging om dagen?

  SvarSlett
 12. Anette; Har du slutta å blogg??? Æ savne dæ :o)

  SvarSlett