14.8.09

Ny blogg, nye muligheter

Etter å ha hatt blogg hos blogg.no i ett år ca har jeg nå bestemt meg for å forlate dem av ulike årsaker.
Det er litt kjedelig å ikke få med seg det jeg har i bloggen min der av kommentarer, innlegg og bilder, men jeg håper på at mine gamle venner følger med meg og at nye venner vil komme:o)

Kort om meg;
ei jente på 31 år som er gift med mannen i mitt liv! Vi har fått to utrolig vakre barn; Håkon på snart 5 og Hannah på nylig 2.
Jeg driver med håndball, styrketrening og går turer flere ganger i uken. Ja jeg vil gjerne ned noen kilo etter disse svangerskapene, men trener mest fordi det gir meg energi og glede!!
Å se film er herlig avslapning, samle venner til gode middager er utrolig koselig (mannen min står for matlagning hehe) og det å se barna mestre noen nytt er det som gleder meg mest.
Jeg må ha utfordringer og spenning i livet, derfor har jeg nå bestemt meg for å gjøre noe helt nytt i livet. Dette er foreløpig hemmelig, men vil komme ut etterhvert;o)

Jeg blogger om trening, hverdagen, litt dikt, morsomme hendelse, og ikke fullt så morsomme hendelser.

Om du føler vi er litt like, eller om du liker litt det du hører så legg igen din bloggadresse så kan jeg følge litt med på deg også:o)

"Elsk livet hver dag" er mitt motto og det akter jeg å leve etter!! Og ordet ELSK er nok ordet som vil gå igjen flest ganger i denne bloggen<3

Elsk livet!!

2 kommentarer:

  1. Jeg skal selvfølgelig følge deg her også. Lykke til:))

    SvarSlett
  2. Tusen takk Kine:o) Du ligger inne på lista mi her<3

    SvarSlett